Новини / Новини нерухомості

Чому елітна нерухомість постійно користується попитом

Чому елітна нерухомість постійно користується попитом

Напевно, всі помічали, що кількість оголошень щодо продажу або оренди елітної нерухомості постійно зростає, а це означає - існує стабільний попит на такий тип нерухомості незважаючи на значні ціни. Звідси випливає питання: хто зацікавлений у купівлі таких дорогих квартир і будинків?

Природно, даний вид житла здатні собі дозволити тільки люди з великими доходами. У більшості випадків вони займають високе суспільне становище, а тому прагнуть підкреслити свій статус відповідними покупками, хоча і не поспішають розголошувати умови і вартість елітної покупки. Досить часто навіть фахівці агентства нерухомості можуть до останнього не знати особисті дані своїх клієнтів, оскільки угода оформляється в умовах дотримання режимів конфіденційності.
Проте можна спробувати скласти типовий портрет покупця елітного житла в дорогих новобудовах і заміських котеджах. Швидше за все, це сімейні люди приблизно 40-річного віку (зустрічаються холостяки молодше і без дітей). Більшість покупців - чоловіки, досить часто не місцеві, а жителі інших регіонів, що займається державним управлінням, банківською сферою, великим підприємництвом, шоу-бізнесом або кінематографом. Нерухомість класу «люкс» необхідна людям, що цінують безпеку, комфорт, затишок та вважають, що вони володіють почуттям стилю і витонченим смаком.
Досить часто зустрічаються покупки квартир в дорогих житлових комплексах з метою вкладення грошей (інвестування), а не для використання його в якості житла. Фінансисти стверджують, що інвестування коштів в сегмент нерухомості є дуже перспективним в умовах постійного зростання цін на один квадратний метр такого житла.
Основна частина покупців дорогих квартир і будинків використовує їх за прямим призначенням, а тому висуває набагато більші вимоги до рівня будівельних робіт, плануванні, дизайну, доступної інфраструктури і т.д.
Таким чином, врахувавши все вищевикладене можна сміливо стверджувати, що елітна нерухомість у м. Львів завжди знайде свого покупця незважаючи на високу вартість, а попит на дорогі заміські будинки і новобудови буде ще довго залишатися стабільним і високим.