Новини / Новини нерухомості

Прогноз ринку нерухомості у Львові.

Прогноз ринку нерухомості у Львові.

Огляд цін,все про нерухомость Львів,коментар від нашої агенції нерухомості

Огляд  ринку нерухомості у Львові.


    Думаємо, з огляду попиту і пропозицій на квартири вторинного ринку, ціни на квартири будуть падати. В зв’язку з ситуацією в Україні попит на квартири зменшився. Актуальним на сьогоднішній день є ринок нерухомості по оренді квартир переглянути . Ціни виросли на одно та двокімнатні квартири, особливо в центральній частині міста. Також по-добова оренда квартир користується попитом.  
     У Львові є люди,які в цей бізнес по-добової оренди вкладають гроші і мають чималі прибутки. Наше місто має перспективу в туристичному напрямку, а квартиру по-добово орендувати дешевше, ніж номер в готелі. Також наша агенція надає послуги з пошуку клієнтів на по-добове орендування. Клієнти бувають різні: на п’ятницю,суботу,неділю - переважно туристи, а на тиждень-два,чи навіть на місяць, це переважно люди, які приїхали у відрядження по роботі. Їм звичайно надається знижка по оренді нерухомості на місяць. Такі квартири в центрі під по-добову оренду правильного планування(парадний вхід(а не по балкону),вхід в коридор(а не на кухню),кімнати,вигоди роздільні а (не суміжні),австрійський будинок і зараз дуже користуються  попитом і ціна на них тримається. А квартири в 30 хв. їзди до центру міста потрохи падають в ціні. Дуже багато нерухомості змінюється в ціні в меншу сторону після 2-3 місяців простою. Але як говорять: «немає такого, що не продається»,хтось опускає ціну і тоді здійснюють договір купівлі-продажу. А хто не знижує ціни, бо колись так давали 1000у.о(наприклад), - тільки тратить час.
    Що буде далі? Про це знає лише Бог. Але тенденції до того, що підніметься нерухомість в ціні немає. Особливо трьох і більше кімнатних квартир. Попит буде рости на квартири де комунальні послуги невеликі,тобто на 1-2 кімнатні квартири. Люди гублять довіру до банків і краще купити нерухомість і здавати в оренду. Заробіток менший, ніж проценти, але надійніше. І це все можна зробити через нашу агенцію нерухомості у Львові. Також подальший супровід і здавання квартири в по-добову чи довготривалу оренду можна також робити через нашу агенцію,навіть, якщо ви знаходитесь за межами країни.