З початком року головні експерти країни поділились з українцями своїми прогнозами на рахунок того, яких змін слід очікувати на ринку нерухомості. Причому проаналізували вони цінову політику як первинного, так і вторинного житла.

Огляд ринку довготривалої оренди квартир у Львові

Довготривала оренда Вам не буде приносити ніякого клопоту. Наша агенція нерухомості надає послуги у пошуку орендарів так і подальший супровід нагляду за квартирою, за оплатою оренди, комунальних послуг та інше.

Чому елітна нерухомість постійно користується попитом

Напевно, всі помічали, що кількість оголошень щодо продажу або оренди елітної нерухомості постійно зростає, а це означає - існує стабільний попит на такий тип нерухомості незважаючи на значні ціни. Звідси випливає питання: хто зацікавлений у купівлі таких дорогих квартир і будинків?

Послуги консьєрж - сервісу

Доглянута оселя є запорукою безтурботного проживання навіть дуже далеко від дому. З кожним роком послуга консьєрж – сервісу стрімко зростає. Це обумовлено не можливістю власників квартир або маєтків вести декілька справ одночасно проживаючи при цьому за кордоном.

Купуємо житло - первинний або вторинний ринок?

Вирішивши купити житло багато зупиняються перед вибором - на якому ринку купувати, первинному або вторинному. Вибір дійсно досить не простий. Комусь більше подобається первинний ринок, а хтось прихильник вторинного. Потрібно розібратися в цьому питанні, щоб знайти для себе оптимальний варіант.