Новини / Новини нерухомості

Огляд ринку довготривалої оренди квартир у Львові

Огляд ринку довготривалої оренди квартир у Львові

Довготривала оренда Вам не буде приносити ніякого клопоту. Наша агенція нерухомості надає послуги у пошуку орендарів так і подальший супровід нагляду за квартирою, за оплатою оренди, комунальних послуг та інше.

 

Огляд ринку довготривалої оренди квартир у Львові

У Львові, як і в цілій Україні, ціни на нерухомість ростуть. Піднімається курс долара і євро, піднімаються ціни на паливо, і відповідно з цим зростає вартість інших товарів. Оренда квартир у цьому також задіяна нажаль. Тому збільшилось випадків розірвання договорів, де ціна оренди на сьогоднішній день не відповідає ціні ринку. Але буває, що орендарі з орендодавцями знаходять порозуміння і продовжують договір.

Також у важкій ситуації орендарі, де власник змушений продавати квартиру. Вони не можуть знайти квартиру по тій ціні, що орендували попередню, а зарплата відносно долара у нашій державі майже не піднімається. Щасливі ті, що працюють в іноземних компаніях, програмісти та інші. Вони в цьому плані захищені, бо зарплата виплачується в гривнях, але по курсу долара. На сьогоднішній день вартість квартири, яка коштує 40000 у. о. можна здати в довготривалу оренду за 250 у. о.( еквівалент гривні  не ставлю, бо курс відносно долара росте).

А  40000 у. о. можна покласти на депозит і отримувати 600у.о.Тому зі сторони цього прорахунку вартість оренди оправдана. Зі сторони середньомісячної зарплати простого українця – оренда квартир висока. Але потребуючих орендувати збільшується, тому, на думку нашої агенції нерухомості, ціни на оренду падати не будуть незважаючи на  падіння цін на купівлю квартир. Довіра до банків падає, тому хто має гроші краще купити нерухомість. Це в дійсності вкладання в надійну пенсію,в надійне забезпечення на старості і фундамент для дітей. Львів туристичне красиве місто і квартира в центрі чи ближньому центрі завжди буде користуватися попитом.

Довготривала оренда квартири у Львові Вам не буде приносити ніякого клопоту. Наша агенція нерухомості надає послуги у пошуку орендарів так і подальший супровід нагляду за квартирою, за оплатою оренди, комунальних послуг та інше.